Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο | Τρία έργα 13 εκ. ευρώ προς ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης»

Ρέθυμνο | Τρία έργα 13 εκ. ευρώ προς ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην υποβολή τριών ολοκληρωμένων και ώριμων προτάσεων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού προϋπολογισμού 13.000.000 προχώρησε ο δήμος Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Οι προτάσεις αυτές, για τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις, καθώς και οι επόμενες που αναμένεται σύντομα να ακολουθήσουν, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμαρίου Παντελή Μουρτζανό, εντάσσονται σε έναν ευρύτερο προγραμματισμό για να ενισχυθεί ο δήμος με υποδομές και έργα τα οποία δίνουν έμπρακτες λύσεις και απαντήσεις στις ανάγκες των δημοτών. «Ευελπιστούμε πως η Πολιτεία θα αφουγκραστεί τη σημασία των προτάσεών μας, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα που έχουν αυτά τα έργα για τον τόπο μας και παρέχοντάς μας την απαιτούμενη χρηματοδότηση για να προχωρήσουμε», αναφέρει ο κ. Μουρτζανός.

mechanical adv 2021

Οι υποβληθείσες προτάσεις έργων αφορούν:

apostolakis adv 2

«Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Αμαρίου», με αιτούμενη χρηματοδότηση ύψους 2.532.716 ευρώ.

«Προμήθεια και εγκατάσταση ευφυούς συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και εντοπισμού διαρροών εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων του Δήμου Αμαρίου», με αιτούμενη χρηματοδότηση ύψους 5.573.085 ευρώ.

«Διαχείριση λυμάτων οικισμών Δήμου Αμαρίου», με αιτούμενη χρηματοδότηση ύψους 4.857.972 ευρώ». Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμαρίου, καθένα από τα προτεινόμενα έργα, με τα επιμέρους υποέργα τους, στοχεύουν στη σημαντική και ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής:

«Με τη βελτίωση των αγροτικών μας οδών, αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε ένα τόπο, όπως ο δικός μας, με βαθιά παράδοση στον πρωτογενή τομέα. Η πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων και αγροτικών οχημάτων στις αγροτοκτηνοτροφικές περιοχές θα γίνει ευκολότερη και ταχύτερη.

Επιπρόσθετα, μέσω της πρότασης για προμήθεια και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και εντοπισμού διαρροών, στοχεύουμε στη μείωση των διαρροών κατά 75%, μειώνοντας έτσι το κόστος για τους πολίτες, εξασφαλίζοντας παράλληλα, επάρκεια του πόσιμου νερού σε περιοχές ευθύνης του δήμου μας. Στην ίδια κατεύθυνση, η πρότασή μας για υλοποίηση και λειτουργία σύγχρονων υποδομών διαχείρισης των αστικών λυμάτων, αποσκοπεί στην προστασία του φυσικού μας πλούτου, ενώ αντίστοιχα, έργα αντικατάστασης και επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του νερού και συνεπώς στην προστασία της υγείας των συνδημοτών μας».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble