ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Τοποθετήθηκαν οθόνες προληπτικής ένδειξης ταχύτητας στις εισόδους της πόλης

Εδώ και μερικές ημέρες υπάρχουν στους τρεις κόμβους εισόδου του Ρεθύμνου, και συγκεκριμένα στον κόμβο Ατσιπόπουλου απέναντι από το στρατόπεδο, στον κόμβο της περιοχής Τρία Μοναστήρια και στον κόμβο Μυσσιρίων, οθόνες προληπτικής ένδειξης ταχύτητας.

Πρόκειται για ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα ειδοποίησης που ενημερώνει τους οδηγούς για την τυχόν αυξημένη ταχύτητα με την οποία κινούνται. Μάλιστα σε “επιβραβεύει” όταν κινείσαι σύμφωνα με τα όρια, εμφανίζοντας ένα “thanks” στην οθόνη και η ένδειξη είναι σε πράσινο χρώμα!

caffeine adv 2021

Σε αντίθετη περίπτωση η ένδειξη είναι κόκκινη εμφανίζοντας ένα θαυμαστικό και ένα τρίγωνο, προειδοποιώντας για την αυξημένη ταχύτητα. Ας το έχουν υπόψη τους οι οδηγοί και ας καθοδηγούνται ανάλογα με προσοχή και σεβασμό σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button