ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο | Ταυτοποιήθηκε το πτώμα ανθρώπου μέσα σε βαρέλι – Τον αναζητούσαν από το 2018

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια θανάτου του – Δεν αποκλειούν οι ιατροδικαστές ακόμη και την αυτοχειρία

Σε 58χρονο άνδρα που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του το 2018 ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στις όχθες του Πλατανιανού ποταμού στο Ρέθυμνο της Κρήτης σε κατάσταση μουμιοποίησης μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στις 27 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ρεθεμνιώτικων Νέων, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ούτως ή άλλως καταλήξει στο συγκεκριμένο άτομο, πατέρα δύο παιδιών, καθώς από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε η σορός του υπήρξε αναγνώριση αντικειμένων του, που βρέθηκαν μέσα στο βαρέλι, από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος όπως επί παραδείγματι το ρολόι του.

“ΧΡΥΣΟΣ

Σε ότι αφορά τα αίτια θανάτου του 58χρονου δεν έχουν εξακριβωθεί. Οι ιατροδικαστές δεν βρήκαν καμία κάκωση από πυροβολισμό ή μαχαίρι που θα ήταν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας ενώ το σκηνικό εντός του οποίου βρέθηκε ο σκελετός σε κατάσταση μουμιοποίησης, δηλαδή δύο γκαζάκια, ιμάντες εντός του βαρελιού που φέρονται ως βοηθητικοί μηχανισμοί για την περιστροφή του καπακιού του βαρελιού εκ των έσω προκειμένου να κλείσει αεροστεγώς, οδηγεί στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας και της ασφυξίας του θύματος που επέφερε το τέλος της ζωής του αν και παρόμοια μέθοδος δεν έχει καταγραφεί ποτέ και πουθενά.

Αν όντως πρόκειται για αυτοχειρία ήταν μεθοδικά σχεδιασμένη και σκηνοθετημένη από τον 58χρονο άνδρα. Η έμπνευση και υλοποίηση μιας τέτοιας μεθόδου αυτοχειρίας θα είναι καινοφανής στα παγκόσμια χρονικά.Μια υπόθεση λες και έχει αντιγραφεί από ταινία θρίλερ.

“IN_AND_OUT

Θα ληφθούν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντός του, όμως υπάρχουν δεδομένα τα οποία μέχρι στιγμή οδηγούν σε ασφυκτικό θάνατο.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button