Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο, Συσσίτιο | Το πρόγραμμα για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ρέθυμνο, Συσσίτιο | Το πρόγραμμα για την Μεγάλη Εβδομάδα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της στους ωφελούμενους συμπολίτες, λόγω των εορτών του Πάσχα και της επικείμενης αργίας της Πρωτομαγιάς.

Ειδικότερα, κατά της διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι εργαζόμενοι της Δομής θα εξυπηρετούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

mechanical adv 2021

Την Μεγάλη Πέμπτη, η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει  γεύμα για όλους τους ωφελούμενους, προσφέροντας παραπάνω μερίδες φαγητού που θα συνοδεύεται από άλλα  τρόφιμα (αρτοσκευάσματα/κονσέρβες/φρούτα,κ.τ.λ.), τα οποία θα προκύψουν από χορηγίες που γενναιόδωρα προσφέρουν συμπολίτες.

apostolakis adv 2

Την Μεγάλη Παρασκευή: η Δομή θα παραμείνει κλειστή.

Το Μεγάλο Σάββατο: η Δομή θα λειτουργήσει, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μόνον των άστεγων συνανθρώπων μας, που ανέρχονται στα 15 άτομα, προσφέροντας τους  διπλές μερίδες φαγητού.

Την Κυριακή του Πάσχα: η Δομή παραμένει κλειστή.

Την Δευτέρα του Πάσχα: Η Δομή (αφού έχει ενημερώσει τους ωφελούμενους) θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ενεργούς ωφελούμενους.

Την Τρίτη 4/5/21, ημέρα εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, η Δομή θα παραμείνει κλειστή.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble