ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Σύγχρονες υποδομές και νέες μελέτες για το λιμάνι

Η δημιουργία του αλιευτικού καταφυγίου, το μεγάλο έργο της θωράκισης του Λιμανιού της πόλης, καθώς και νέες μελέτες για την ανάδειξη, αξιοποίηση και ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής παραμένουν οι άξονες προτεραιότητας στους οποίους στοχεύει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν σύγχρονες υποδομές αλλά και να βελτιωθούν λειτουργικά και αισθητικά σημεία της ευρύτερης περιοχής προσδίδοντας υπεραξία και βελτιώνοντας το λειτουργικό σκέλος σε τομείς και δραστηριότητες που σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα. Οι παρεμβάσεις αυτές θα ανοίξουν το δρόμο για νέες διεκδικήσεις σε τομείς που μπορούν να δώσουν με τη σειρά τους την απαιτούμενη ώθηση στην κατεύθυνση του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας.

caffeine adv 2021

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ρέθυμνο, παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, το Λιμενικό Ταμείο αναφέρθηκαν οι άξονες προτεραιότητας αλλά και η πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί για το Ρέθυμνο.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης Ρένα Κουτσαλεδάκη- Καπετανάκη, ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που σχεδιάζονται για το λιμάνι της πόλης και την ευρύτερη περιοχή ενώ καθοριστική όπως επισημάνθηκε θα είναι η συμβολή του στην πορεία και την παρακολούθηση των διαδικασιών που έχουν πάρει το δρόμο προς τα αρμόδια υπουργεία και αναμένουν τις σχετικές εγκρίσεις.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button