ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο | Προγραμματίζονται rapid tests drive through

Εντείνονται οι διαδικασίες για την διενέργεια rapid test τόσο με την κλασική διαδικασία αυτόβουλης προσέλευσης, όσο και με τη διαδικασία του drive through σε πολλές περιοχές του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Σάββατο τα κινητά συνεργεία θα βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου. Ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημο πρόγραμμα. Την ίδια ώρα ο Δήμος Μυλοποτάμου έχει ζητήσει από τον ΕΟΔΥ και την Διεύθυνση Υγείας της ΠΕΡ να γίνουν μαζικά rapid test σε Μπαλί και Πάνορμο και αν είναι δυνατόν και στα σχολεία της περιοχής. Θεωρείται, ότι το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί πρόγραμμα για όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

neratzoulis neo

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Στο μεταξύ, rapid test με τη διαδικασία του drive through, θα διενεργηθούν την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβουαρίου, στη μαρίνα Ρεθύμνου, όπου οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν από Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως και τις 2 το μεσημέρι. Εκεί θα μπορούν να εξεταστούν δωρεάν για κορωνοΐό, όσοι το επιθυμούν.

bakaliko lagos
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button