Κρήτη

Ρέθυμνο | Παρεμβάσεις στα οδικά δίκτυα που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες

Τρεις συμβάσεις συνολικού ύψους 1.300.000 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης για την εκτέλεση έργων αποκατάστασης δημοτικών οδικών δικτύων σε περιοχές του Ρεθύμνου που υπέστησαν ζημιές από τις πολύ έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της βατότητας δημοτικών οδών και υποδομών στους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στους οικισμούς Ρέθυμνου, Γάλλου, Πλατανιά καθώς και σε γειτνιάζοντες σε αυτούς οικισμούς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης θα γίνει η αποκατάσταση δρόμων και έργα υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Λαππαίων του Δήμου Ρεθύμνου, και συγκεκριμένα στους οικισμούς: Μαρουλού, Μυριοκέφαλα, Βιλανδρέδο καθώς και σε οικισμούς που βρίσκονται δίπλα στους προαναφερόμενους και χρήζουν ανάλογων παρεμβάσεων.

Τέλος, θα εκτελεστούν αντίστοιχα έργα στη Δημοτική Ενότητα Ρεθύμνου του Δήμου Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στα χωριά του Βρύσινα, με καθαρισμούς δρόμων και τάφρων, ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών, αποκατάσταση πρανών με έργα σταθεροποίησης τους και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης τους, αποκατάσταση γεφυρών κ.α.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button