Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Παράδοση φαρμάκων υψηλού κόστους στο σπίτι παρέχει ο Δήμος

Ρέθυμνο: Παράδοση φαρμάκων υψηλού κόστους στο σπίτι παρέχει ο Δήμος

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης φαρμάκων υψηλού κόστους, σε ασθενείς πολίτες του Ρεθύμνου, παρέχει στο εξής ο Δήμος μετά από πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του.

Η απόφαση λήφθηκε σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο,  Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, μετά τη διαπίστωση της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πάσχοντες για να προμηθευτούν από τα γραφεία του ΕΟΠΠΥ την αναγκαία για την υγεία τους φαρμακευτική αγωγή.

mechanical adv 2021

“Ταλαιπωρία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως αυτές των προηγούμενων ημερών, και για το λόγο αυτό, μετά από συμφωνία και με το ΕΟΠΠΥ, για όσους το επιθυμούν να παραλαμβάνει τα φάρμακα η υπηρεσία μας και να τους τα παραδίδει στο δικό τους χώρο, προστατεύοντας τους κατ’ αυτόν τον τρόπο και από τον κίνδυνο της πανδημίας”.

apostolakis adv 2

Όσοι πολίτες που κάνουν χρήση ειδικών φαρμάκων υψηλού κόστους και θέλουν τη βοήθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με τους Σταθμούς Βοήθειας του Δήμου Ρεθύμνης προκειμένου να συνεννοηθούν για τη διαδικασία παραλαβής των φαρμάκων τους στα τηλέφωνα 28310 55243, 28310 51199, 28310 27800, 28310 26070.

” Όλοι οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (χρόνιοι πάσχοντες, ηλικιωμένοι χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον) μπορούν να απευθύνονται στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας και τις δομές για να αιτηθούν βοήθειας και θα τους παρασχεθεί με αμεσότητα και προθυμία από τα στελέχη της Υπηρεσίας” αναφέρει η κυρία Γκίκα.

Επίσης σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι ωφελούμενοι του Επιδόματος Στέγασης και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) λαμβάνουν παρατάσεις και συγκεκριμένα: “Όσοι λαμβάνουν Επίδομα Στέγασης και η αίτηση τους έληξε το Μάρτιο 2020, παίρνουν παράταση για έναν ακόμα μήνα. Όσων η αίτηση τους λήγει τον Απρίλιο 2020, παίρνουν παράταση για έναν ακόμα μήνα. Όσοι λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) και η αίτηση τους έληξε το Φεβρουάριο 2020, παίρνουν παράταση για έναν ακόμα μήνα και όλοι όσοι λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) και η αίτηση τους έληξε το Μάρτιο 2020, παίρνουν παράταση για έναν ακόμα μήνα”.

Οι δικαιούχοι δηλαδή, θα πληρωθούν το ποσό που ήδη λαμβάνουν από τα επιδόματά τους για έναν ακόμη μήνα, χωρίς να κάνουν ανανέωση της αίτησης τους το μήνα Απρίλιο.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble