ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Ορκίστηκαν οι 50 νέοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Με 50 νέους, μόνιμους εργαζόμενους ενισχύθηκε ο Δήμος Ρεθύμνης, των οποίων η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Τρίτης.

Όλοι οι νέοι υπάλληλοι, θ’ απασχοληθούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης και αποτελούν τους επιτυχόντες οι οποίοι αναδείχθησαν μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018.

caffeine adv2020b

Στην τελετή ορκωμοσίας τους η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ.Σ του Δημαρχείου Ρεθύμνης, προήδρευσε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης και συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Λελεδάκης και η αναπληρώτρια Δ/ντρια της Υπηρεσίας και Νικολέτα Γκολφινοπούλου.

Προ της τελετής ορκωμοσίας, ο δήμαρχος καλωσόρισε τους εργαζόμενους που προέρχονται από άλλες πόλεις της χώρας, στο Ρέθυμνο, ενημέρωσε το σύνολο των νεοπροσληφθέντων για τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίας, τις υψηλές απαιτήσεις του έργου που αναλαμβάνουν σε μία πόλη που έχει επιτύχει σημαντικές κατακτήσεις στον τομέα της καθαριότητας και ζήτησε την προσήλωσή, την αφοσίωση και την εργατικότητα τους στην απρόσκοπτη επιτέλεσή του συγκεκριμένου έργου.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button