ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Οι κάτοικοι θα χειρουργούνται σε γειτονικούς νομούς!

Έναν μόλις αναισθησιολόγο διαθέτει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η διακομιδή όλων των ασθενών που έχουν προγραμματίσει ή κρίνεται πως πρέπει να χειρουργηθούν και δεν αποτελούν απολύτως επείγοντα περιστατικά, σε νοσοκομεία του Ηρακλείου ή των Χανίων.

Αυτό αποφάσισε σε συνεδρίασή του το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπό την πίεση των ελλείψεων σε αναισθησιολόγους που πλέον οδηγούν το νοσηλευτικό ίδρυμα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η απόφαση του επιστημονικού συμβουλίου θα πρέπει να επικυρωθεί και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου όπως αναφέρει το rethemnos.gr.

caffeine adv2020b

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου έχει ενημερωθεί σχετικά και εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για την επίλυση του θέματος.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button