ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Λουκέτο λόγω συνωστισμού – 20.000 πρόστιμο και 1 μήνα κλειστό

Το κλείσιμο μίας ακόμα επιχείρησης λόγω συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πελατών, επέβαλε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ σε κατάστημα διασκέδασης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα», πρόκειται για κατάστημα διασκέδασης στην παραλιακή της πόλης του Ρεθύμνου στο οποίο διαπιστώθηκε μη τήρηση των προληπτικών μέτρων ασφαλείας.

caffeine adv2020b

Μετά από σχετικό έλεγχο από μικτό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και της ΑΑΔΕ, διαπιστώθηκε ότι οι θαμώνες ήταν περισσότεροι από την προβλεπόμενη αναλογία με βάση την έκταση της επιχείρησης.

Μάλιστα, επειδή πρόκειται για κατάστημα το οποίο είναι υπότροπο, καθώς πριν από λίγες ημέρες του είχε επιβληθεί πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας, επίσης λόγω συνωστισμού, το πρόστιμο έφτασε τις 20.000 ευρώ ενώ η αναστολή λειτουργίας, τον έναν μήνα.

neratzoulis neo

Σημειώνεται ότι την πρώτη φορά το κατάστημα υπέβαλε ένσταση και δικαιώθηκε, γι’αυτό και είχε επαναλειτουργήσει άμεσα.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button