ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Η ΕΛΜΕ καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων να νοικιάσουν σε αναπληρωτές

Πρόσκληση ενδιαφέροντος στους ιδιοκτήτες στέγης προς ενοικίαση, απευθύνει η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα εύρεσης στέγης από αναπληρωτές καθηγητές.

Σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, το συγκεκριμένο πρόβλημα λειτουργεί αποτρεπτικά σε πολλούς αναπληρωτές να δηλώσουν το Ρέθυμνο στις προτιμήσεις τους και τονίζει ότι μεσοπρόθεσμα θα φανούν οι επιπτώσεις του στη στελέχωση των σχολείων του νομού.

caffeine adv2020b

Επίσης υπογραμμίζει ότι από τη στιγμή που ούτως ή άλλως παρατηρείται αργοπορημένη στελέχωση έως υποστελέχωση από την πλευρά της Πολιτείας, το πρόβλημα της στέγασης στην πόλη θα επιδεινώσει περαιτέρω την έλλειψη αναπληρωτών.

Τέλος, η ΕΛΜΕ καλεί όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στα τηλέφωνα 6977408359, 6937990993 ή στο mail: [email protected]

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button