Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο | Η αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε δήμους

Ρέθυμνο | Η αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε δήμους

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έκτακτες επιχορηγήσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στους δήμους Μυλοποτάμου και Αγ. Βασιλείου στο Ρέθυμνο, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, με στόχο τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, μετά και τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές.

Οι επιχορηγήσεις αφορούν σε ποσό 100.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας των οικισμών του δήμου Μυλοποτάμου και 120.000 ευρώ για τα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Αγίου Βασιλείου.

mechanical adv 2021

«Οι έκτακτες αυτές επιχορηγήσεις έρχονται ως συνέχεια των ενεργειών της κυβέρνησης, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις πρόσφατές φυσικές καταστροφές», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Πέτσα, τον οποίο ενημέρωσε για τις προτεραιότητες των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τη δυνατότητα ένταξης τους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

apostolakis adv 2

Ο υφυπουργός κ. Κεφαλογιάννης, σε συνεργασία με τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, κατέθεσε ένα πλήρες υπόμνημα έργων και προτεραιοτήτων για την τρέχουσα περίοδο, τονίζοντας πως «μέσα από την βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του προγράμματος και των δυνατοτήτων του, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τους δημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που γνωρίζουν τις προτεραιότητες και τα υπό συζήτηση έργα, θα επιτύχει, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, να προγραμματίσει, να υποστηρίξει και να υλοποιήσει σημαντικά έργα».

Επισήμανε δε, ότι υπάρχει σταθερή προσήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών «στη δημιουργία ενός συνεκτικού πλαισίου για μια αναπτυξιακή αυτοδιοικητική πολιτική». Είπε επίσης, ότι «είναι σημαντικό, ειδικά αυτή τη κρίσιμη περίοδο, το Ρέθυμνο να μη χάσει ευκαιρίες και αναπτυξιακές δυνατότητες», εκφράζοντας τέλος την πεποίθησή του, ότι το υπουργείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble