ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Η άλλη πλευρά της ιστορίας του σκύλου που δέθηκε στο αυτοκίνητο

Ένας ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην Κρήτη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Η σύλληψή του έγινε μετά την δημοσίευση φωτογραφίας στην οποία φαινόταν να είχε δέσει πίσω από το αυτοκίνητό του έναν σκύλο. Η φωτογραφία έγινε viral και το όλο θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

caffeine adv2020b

2019 18

Ωστόσο, σύμφωνα με την Ομάδα Εθελοντών ”Νοιάζομαι”, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή.

neratzoulis neo

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook, ο ηλικιωμένος άνδρας ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως βρήκε το αδέσποτο σκυλάκι στο χωράφι του και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του 100 μέτρα πιο πέρα για να μην φάει πρόβατα και το σκοτώσουν. Ο λόγος που δεν έβαλε το σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο ήταν το βάρος του, καθώς ζύγιζε 30 κιλά και δεν μπορούσε να το σηκώσει.

«Απο σήμερα το πρωί ο Γκουφης , απο την Κουφή Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος , πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημενος . Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ηταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι οτι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές , 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά», γράφει η ομάδα εθελοντών.

Ο Γκούφη ξεκινάει μια νέα ζωή με την βοήθεια του Σκεπετζάκη Γιάννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button