ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Εφτιαξαν βίντεο με Playmobil για τα τροχαία ατυχήματα και την αιμοδοσία (video)

Ενα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν Playmobil, έφτιαξε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «ΔOΤΕΣ ΖΩΗΣ» για τα τροχαία ατυχήματα, καθώς και για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, η οποία ήταν στις 14 Ιουνίου.

Τα Playmobil στο βίντεο εμπλέκονται σε τροχαίο, το οποίο προκαλεί μεθυσμένος οδηγός και μία ολόκληρη οικογένεια τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, οι εθελοντές αιμοδότες σπεύδουν να δώσουν λίγο από το χρόνο και το αίμα τους, χαρίζοντας πραγματικά ζωή.

caffeine adv2020b

Υπενθυμίζεται ότι τα τροχαία δυστυχήματα, είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο στην Κρήτη, η οποία πληρώνει βαρύ φόρο αίματος. Πριν από λίγο καιρό, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε σοκαριστικό τροχαίο, όταν οι μηχανές κόπηκαν στα δύο.

«Κλήθηκαν πολλοί εθελοντές αιμοδότες να γίνουν δότες ζωής για τους συνανθρώπους μας. Δυστυχώς, παρόλο που πάρα πολλοί δίνουν αίμα ανά τακτά διαστήματα, πολλές φορές δεν φτάνει. Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να γίνουν πιο πολλοί εθελοντές αιμοδότες και να χαρίζουν απλόχερα ζωή καλύπτοντας πάντα τις όποιες ανάγκες!

neratzoulis neo

Το βίντεο φτιάχτηκε στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη. Μια διαφορετική προσέγγιση των αναγκών σε αίμα που προκύπτουν στην καθημερινότητα με την βοήθεια των playmobil! Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία», αναγράφεται στην περιγραφή του βίντεο.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button