ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Δύσκολη η κατάσταση στην κλινική Covid του νοσοκομείουΜε την κατάσταση της υγείας ενός 81χρονου Ρεθυμνιώτη να αξιολογείται από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου σταθερά κρίσιμη, χθες κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του ασθενούς με Covid, από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε άλλες μονάδες ΜΕΘ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατόν!

Ειδικότερα, ένας 81χρονος ασθενής με Covid, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρέθυμνου, με την υγεία του να χειροτερεύει, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και να εισαχθεί σε άλλη Μονάδα ΜΕΘ, καθώς στα νοσοκομεία των όμορων νομών ήταν πλήρης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατόν να μεταφερθεί ο 81χρονος, λόγω πληρότητας και στα άλλα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο Ρέθυμνο, με κάθε ρίσκο, αφού οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σταθερά κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα τέτοιου είδους περιστατικό στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ειδικότερα, πρόκειται για το τέταρτο που σημειώνεται στο Ρέθυμνο. Ωστόσο τα τρία προηγούμενα κατάφεραν να μεταφερθούν.

swell adv 2021

Τραγική μόνο μπορεί να χαρακτηριστική η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να δίνουν τον δικό τους αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς το σύστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι κυριολεκτικά στον «αέρα», με την κλινική να διαθέτει τρεις κλίνες και αυτή τη στιγμή παραμένουν και νοσηλεύονται πέντε ασθενείς.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button