ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: «Άθληση και Γυναίκα», πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού για τις γυναίκες«Άθληση και Γυναίκα», είναι το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης μέσω του οποίου προσφέρεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητα τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Ρέθυμνο, από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής κι έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την Κοινωνική υπηρεσία, κατά τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών με στόχο να τους παράσχει τα μέγιστα δυνατά οφέλη όπως η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού τους, η υγιής κοινωνικοποίηση και εκτόνωση κ.α.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί σε αίθουσα του Α΄ΚΑΠΗ απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και αφορά σε: «Ήπια αερόβια άσκηση, Βελτίωση της σωματικής/ψυχικής υγείας, Μυϊκή ενδυνάμωση, Κινητική αισθητική, Κοιλιακοί, Ραχιαία, Ορθοσωμία, Ασκήσεις με βαράκια, Βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης, Ασκήσεις με λάστιχα, Κοινωνικότητα, Διατάσεις, Μείωση του καθημερινού άγχους».

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 28310 20468 (εσωτ.18) από τις 9 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

swell adv 2021

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα θα διεξαχθεί τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την άθληση σε κλειστούς χώρους με ανώτερο όριο αθλουμένων τα 10 άτομα. Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, το πρόγραμμα θα υλοποιείται στον υπαίθριο χώρο. Στις περιπτώσεις διεξαγωγής του σε κλειστό χώρο, θα προηγείται καλός αερισμός του χώρου και αυστηρή απολύμανση όλων των οργάνων άθλησης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button