ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο | Απανωτά κρούσματα στον παραλιακό Μυλοπόταμο

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στον παραλιακό Μυλοπόταμο καθώς διαγνώστηκαν θετικοί τέσσερις νεαροί άνδρες στο Μπαλί, ένα των οποίων είναι μαθητής του Γενικού Λυκείου Πανόρμου.

Με οδηγίες του ΕΟΔΥ το τμήμα, στο οποίο φοιτούσε ο μαθητής έκλεισε και όλοι οι συμμαθητές του μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα. Την ίδια ώρα με εντολή του Δήμου Μυλοποτάμου θα γίνει γενική απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις του σχολείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την ίδια ώρα θετική βρέθηκε εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Σισών.

Ωστόσο, πρόκειται για εκπαιδευτικό που είχε μόνο λίγες ώρες κάθε Πέμπτη στο σχολείο, διαγνώστηκε μετά από χθεσινό τεστ, οπότε από τον ΕΟΔΥ κρίθηκε πως λόγω της μίας εβδομάδας που έχει να πάει στο σχολείο των Σισών, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες είχε βρεθεί θετική βρεφονηπιοκόμος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου, δομή, για την οποία ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Γενικότερα υπάρχει μεγάλη αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Μυλοποτάμου λόγω των απανωτών κρουσμάτων – είναι γνωστό πως και ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παπακωνσταντής έχει βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και τελεί υπό καθεστώς καραντίνας και τίθεται ζήτημα για άμεση διενέργεια μαζικών τεστ στην περιοχή.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button