Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο | Αναβάθμιση οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κρήτης

Ρέθυμνο | Αναβάθμιση οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το έργο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου σύνδεσης της πόλης του Ρεθύμνου – με το Πανεπιστήμιο Κρήτης υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. 

Το έργο που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης 2014-2020, έχει ως αντικείμενο την αναβάθμιση  του δρόμου που συνδέει την πόλη του Ρεθύμνου με τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου  Κρήτης, που  βρίσκονται νοτιοδυτικά στην περιοχή Γάλλου.

mechanical adv 2021

Ο σημερινός δρόμος στερείται πεζοδρομίου και με την βελτίωση του οδικού δικτύου και την  προσθήκη πεζοδρομίου θα επιτευχθεί η ασφαλής μετακίνηση μεγάλου αριθμού  φοιτητών προς τις Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις.

apostolakis adv 2

Το συνολικό μήκος του δρόμου που αναβαθμίζεται  είναι περίπου 1.000μ. και  αφορά στο τμήμα του δρόμου από τον οικισμό Γάλλου και κατά μήκος του ορίου των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων μέχρι περίπου την διασταύρωση με το ΒΟΑΚ.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου και της οδικής ασφάλειας,  μέσω της συντήρησης του οδοστρώματος και της καλύτερης διαχείρισης των απορροών ομβρίων υδάτων, η ασφαλής πρόσβαση των πεζών στους χώρους του Πανεπιστημίου, η πρόσβαση από ΑμεΑ στους χώρους του Πανεπιστημίου μέσω του  νέου πεζοδρομίου και η ανάδειξη του φυσικού τοπίου της περιοχής με ήπιες παρεμβάσεις.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 1.069.999,98 ευρώ και θα το υλοποιήσει ο Δήμος Ρεθύμνης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble