ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο | 10 θετικά rapid test στο Πέραμα

Συνολικά δέκα κρούσματα ανιχνεύθηκαν στο Πέραμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας rapid test που οργανώθηκε το πρωί του Σαββάτου από συνεργεία του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Μυλοποτάμου, την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και την συνδρομή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, του Κ.Υ. Περάματος και του Α.Τ. Περάματος.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα με συνολικά 524 άτομα να προσέρχονται και να εξετάζονται εθελοντικά.

neratzoulis neo

Οι δέκα που περιπτώσεις που εντοπίστηκαν υποβλήθηκαν επιτόπου και σε μοριακό τεστ. Πρόκειται για κρούσματα που σχετίζονται με άλλα γνωστά κρούσματα του Μυλοποτάμου.

Στο μεταξύ το ίδιο συνεργείο του ΕΟΔΥ πρόκειται να οργανώσει αντίστοιχες διαδικασίες την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι στα Ανώγεια και ακολούθως από τις 2:30 μετά το μεσημέρι και για όσο χρόνο χρειαστεί στα Λιβάδια του Δήμου Μυλοποτάμου.

Διαδικασία rapid test θα γίνει και για τους κατοίκους του οικισμού Μπαλί την προσεχή Τρίτη από ομάδα της Διεύθυνσης Υγείας της ΠΕ Ρεθύμνου.

ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαδικασία με rapid test πραγματοποιήθηκε σήμερα και στους οικισμούς Αργυρούπολη και Ρούστικα του Δήμου Ρεθύμνου. Στην Αργυρούπολη έγιναν συνολικά 144 τεστ και στα Ρούστικα 88. Όλα βγήκαν αρνητικά.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο μεταξύ αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως επτά άτομα από συγκεκριμένο οικισμό που εξετάστηκαν αυτοβούλως σε εξεταστικό κέντρο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό .
Πηγή
rethemnosnews.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button