Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡεθεμνιώτικο Καρναβάλι | Καμία παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση φέτος

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι | Καμία παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση φέτος

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την προσοχή των Κρητικών εφιστά η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού λόγω του κινδύνου και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

mechanical adv 2021

«Φέτος, για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, δεν πραγματοποιείται καμία καρναβαλική παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

apostolakis adv 2

Υπακούοντας στους κανόνες που έχουν επιβληθεί για προστασία της κοινωνίας, κρατάμε την επαφή μεταξύ των ομάδων και όλων των συντελεστών μέσω διαδικτύου και επικοινωνούμε με τους φίλους του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού μέσω των τηλεοπτικών στιγμών των τελευταίων ετών

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν καθημερινά σποτάκια από τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2020 που πραγματοποιήθηκαν καθώς και άλλα σποτ που κάποιες  Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  δημιούργησαν για την φετινή χρονιά.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί, για ένα ακόμα καλύτερο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Καλές Απόκριες!»

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble