ΚΡΗΤΗ

Rapid test σε όλη την Κρήτη με έμφαση στους εργάτες γηςΗ αρχή για τη διενέργεια rapid test κορωνοϊού στον πληθυσμό έγινε χθες από τα Χανιά και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, η δράση αυτή θα επεκταθεί σε όλο το νησί, «απ’ άκρη σ’άκρη» όπως είπε χαρακτηριστικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Το επιδημιολογικό προφίλ της Κρήτης παραμένει καλό. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μια σταθεροποίηση στον αριθμό των νοσηλειών και πτώση στα θετικά κρούσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Creta24, η κα. Μπορμπουδάκη επισημαίνοντας ωστόσο ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ίδια έκανε γνωστό πως δόθηκε εντολή από το Υπουργείο Υγείας να αυξηθούν τα τεστ και να επεκταθούν σε περιοχές της ενδοχώρας του νησιού που υπάρχουν εργάτες γης.

«Ετοιμάζουμε τον σχεδιασμό που θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και θα βρεθούμε από άκρη σ’άκρη σε όλο το νησί διενεργώντας ελέγχους» ανέφερε η κα. Μπορμπουδάκη.

swell adv 2021

Την ίδια στιγμή, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες σε επίπεδο Κρήτης και για τον εμβολιασμό, καθώς, σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ άμεσα αναμένεται να ενεργοποιηθούν τα εμβολιαστικά κέντρα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button