ΚΡΗΤΗ

«Psychology Open Day» για τo Κολλέγιο Κρήτης MBS

Δεύτερο Open Day για το Κολλέγιο Κρήτης MBS και αυτή τη φορά, για το πρόγραμμα της Ψυχολογίας. Το Κολλέγιο Κρήτης σας καλωσορίζει και συστήνεται σε όλους όσους θέλουν να το γνωρίσουν.

Θες να μάθεις περισσότερα για το MBS; Θες να γνωρίσεις τους καθηγητές και να επισκεφθείς τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, πριν αποφασίσεις για το μέλλον σου; Θες να μάθεις τι ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου, από τους ίδιους τους αποφοίτους του Κολλεγίου; Θα αναγνωριστεί το πτυχίο σου; Θα αποκτήσεις την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου;

caffeine adv2020b

Έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα!! Την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 17.00 – 21.00.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σε ξεναγήσει στους χώρους και η ακαδημαϊκή ομάδα θα είναι έτοιμη να σου λύσει κάθε απορία! Εκεί, θα είναι και οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Κρήτης MBS, για να σου πουν με κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

neratzoulis neo

Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα της Ψυχολογίας!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Σπούδασε στο Κολλέγιο Κρήτης και επωφελήσου από τα προνομιακά δίδακτρα του 2020.

Αναγνωρισμένες διεθνείς Πανεπιστημιακές σπουδές από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινώνησε με το MBS στο τηλέφωνο 2810 342700 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. ή κάνε την επίσκεψή σου στη διεύθυνση «Ολυμπιονικών 84 & Αντήνορος, περιοχή Θέρισσος Ηρακλείου».

Εσύ σε ποιους θα εμπιστευτείς το μέλλον σου; Επέλεξε έξυπνα!

Κολλέγιο Κρήτης MBS – 41 χρόνια πρωτοπόροι στη διεθνή Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση!

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button