ΚΡΗΤΗ

Προβλήματα σε όλη την Ιεράπετρα από τις βροχές

Με αρκετά προβλήματα σε όλο το εύρος του Δήμου Ιεράπετρας, κύλησε η χθεσινή νύχτα όπου έβρεχε συνεχώς, αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο, και από το πρωί έχουν ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης σε πολλά σημεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Κάτω Χωριό όπου η βροχή ήταν έντονη προκαλώντας προβλήματα από φερτά υλικά σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύο, ενώ ένα όχημα κόλλησε σε νερά και λάσπες και χρειάστηκε παρέμβαση από συνεργείο του Δήμου. Πληροφορίες υπάρχουν επίσης για ένα τοίχο που έπεσε, ενώ νερά έχουν μπει και στο νηπιαγωγείο της περιοχής, χωρίς το πρόβλημα να είναι μεγάλο.

caffeine adv2020b

Στους Καθαράδες για άλλη μια φορά ο δρόμος πλημμύρισε στο συμβολή του δρόμου προς τα GoKart, και όπως λέει η κα Ρουμελιωτάκη που βρίσκεται στο σημείο έχουν γίνει πρόσφατα παρεμβάσεις σε δρόμο που έχει διανοιχτεί στο ρέμα, το οποίο παρότι είναι καθαρό δεν μπορεί να μεταφέρει όλη την πόσοτητα του νερού που κατεβαίνει και έτσι για άλλη μια φορά ο δρόμος Ιεράπετρας-Μακρύ Γιαλού, έκλεισε προσωρινά τη νύχτα.

Νερά έχουν μπει επίσης στο Δημοτικό Σχολείο της Γρα Λυγιάς, χωρίς να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και να χρειάζεται παρέμβαση της ΠΥ, κάτι το οποίο ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μ. Γεωργαλάκης που βρέθηκε το πρωί στο σημείο.

neratzoulis neo

Στην Καλαμαύκα έχουν προκληθεί πρόβλήματα στην κυκλοφορία από κατολισθήσεις και βράχια που έχουν πέσει στο δρόμο, με τις εργασίες αποκατάστασης να είναι σε εξέλιξη.

O κ. Βρυγιωνάκης, αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού, ανέφερε πως από τις βροχές προέκυψαν μικροπροβλήματα στο οδικό δίκτυο, κυρίως στην περιοχή του Κουτσουναρίου όπου γίνονται εργασίες από μηχάνημα από το πρωί, ενώ στο Μακρύ Γιαλό η βροχή δεν ήταν τόσο έντονη. Τόνισε πως η προσοχή των οδηγών σε όλο το δίκτυο Ιεράπετρας Μακρύ Γιαλού θα πρέπει να είναι αυξημένη αφού η μέρα θα συνεχίσει να είναι βροχερή και θα βρίσκονται στους δρόμους μηχανήματα για αποκατάσταση.

Τέλος μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας δεν φαίνεται να έχουν προκύψει προβλήματα, πέρα από κάποιες σχάρες που χρειάστηκαν καθάρισμα

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button