Κρήτη

Οι πρώτες αντιδράσεις για την εξαίρεση του Λασιθίου από τον σχεδιασμό του ΒΟΑΚ

Η απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει στη κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) πλην ουσιαστικά του τμήματος του Νομού Λασιθίου, θα αποτελέσει κατάφωρη αδικία εις βάρος του Νομού μας και θα τον καταδικάσει σε περαιτέρω συρρίκνωση και μαρασμό.

Αντί να δοθεί προτεραιότητα ή έστω ισότιμη μεταχείριση στο τμήμα του ΒΟΑΚ που πάσχει περισσότερο συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κρίμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Νομός που πρωτοπόρησε στον τουρισμό, τα κηπευτικά, το ελαιόλαδο και σε τόσα άλλα και εξακολουθεί να πρωτοπορεί ποιοτικά και μπορεί να συμβάλλει και στη δύσκολη αυτή συγκυρία αποφασιστικά στην ανάπτυξη δε στηρίχτηκε όπως έπρεπε από την πολιτεία, πέρασε στην υστέρηση και δε στηρίζεται ούτε τώρα.

Η κατασκευή του ΒΟΑΚ ως αυτοκινητόδρομου είναι επιβεβλημένη και το ενδιαφέρον του Υπουργείου Υποδομών είναι επαινετό, ο σχεδιασμός όμως του Υπουργείου, εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες, αποτελεί ΒΑΡΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΛΑΘΟΣ και το υπουργείο οφείλει να το διορθώσει πριν είναι αργά.


Πελαγία Πετράκη, Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
Μανώλης Κλώντζας, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας
Μαρία Βάρδα, Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης
Γιάννης Γουλιδάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου
Νίκος Δασκαλάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου
Γιώργος Δελημπαλταδάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου
Γιώργος Ζερβάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button