Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠρόστιμα σε οδηγούς φορτηγών στον ΒΟΑΚ... εν μέσω απαγόρευσης

Πρόστιμα σε οδηγούς φορτηγών στον ΒΟΑΚ… εν μέσω απαγόρευσης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Έπεσαν» τα πρώτα πρόστιμα forti κυκλοφορίας οχημάτων άνω του 1,5 τόνου στο εθνικό οδικό δίκτυο στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν οδηγό βαρέου οχήματος στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια του βεβαίωσαν πρόστιμο 100 ευρώ ενώ του αφαίρεσαν το δίπλωμα και την άδεια οδήγησης.

mechanical adv 2021

Ο οδηγός από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω του 1,5 τόνου με συνέπεια να βρεθεί προ εκπλήξεως.

apostolakis adv 2

Επίσης, στην ίδια θέση βρέθηκε οδηγός φορτηγού στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Λυγαριάς. Και σε αυτή την περίπτωση βεβαιώθηκε πρόστιμο ενώ υπήρξε και αφαίρεση της άδειας οδήγησης. Και σε αυτήν την περίπτωση ο οδηγός υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για την απαγόρευση.

Το τρίτο πρόστιμο … έπεσε σε οδηγό επί της Εθνικής Οδού στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα έκτακτα μέτρα ενόψει της κακοκαιρίας, έχει εκδοθεί από το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου και ισχύει από τις 6 το πρωί σήμερα έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά και θα τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. με 60 ημέρες αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων.

Όλα τα οχήματα που δεν φέρουν ειδικά ελαστικά πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Θα γίνονται έλεγχοι από την Τροχαία σε όλο το εθνικό δίκτυο. Δεν θα επιτρέπεται η κίνηση σε αυτοκίνητα που δεν έχουν εφοδιασθεί με αλυσίδες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble