Κρήτη

Προσφυγή του Μανόλη Θραψανιώτη στην εισαγγελία για το παραλιακό μέτωπο της Σητείας

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, μετά τις επαφές που είχε στην Αθήνα για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Σητείας – Παλαιοκάστρου και λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται, προσέφυγε την Παρασκευή 20/1/2017 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου, ζητώντας την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας, απευθυνόμενη στην Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος ή ακόμη και δυστυχήματος λόγω της κατάστασης που βρίσκεται ο δρόμος εξαιτίας της διάβρωσης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πετράκη και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η εισαγγελέας υποσχέθηκε να εξετάσει το αίτημα και να απαντήσει σύντομα.

Πέρα από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο Μανόλης Θραψανιώτης προτίθεται να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την επίσπευση της αποκατάστασης της ζημιάς με μοναδικό γνώμονα την επισκευή του δρόμου, την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου και την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.


Ακολουθεί το αίτημα προς την Εισαγγελία:

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

 

Κυρία Εισαγγελέα,

Θέτω υπόψη σας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην παραλιακή οδό Σητείας – Παλαιοκάστρου, λόγω διάβρωσης του παραλιακού μετώπου, εξαιτίας της οποίας υφίσταται επαπειλούμενος σοβαρός κίνδυνος.

Λόγω του κατεπείγοντος και προς αποφυγή του επικείμενου κινδύνου, παρακαλούμε να εκδώσετε εισαγγελική παραγγελία, απευθυνόμενη στην Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου) και εκτελεστέα από αυτήν, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και να γίνουν οι αναγκαίες τεχνικές επεμβάσεις για την επισκευή και συντήρηση της οδού καθώς και την προστασία και την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου, στην διάβρωση του οποίου οφείλεται ο επαπειλούμενος κίνδυνος. Είναι προφανές ότι οι όποιες εργασίες κριθούν απαραίτητες θα γίνουν στη βάση των μελετών, θα σέβονται και θα προστατεύουν τη φυσιογνωμία του παραλιακού μετώπου.

Θέτω υπ’ όψη σας υλικό και δημόσια έγγραφα, που συνηγορούν για την επίσπευση των διαδικασιών, προς αποτροπή του επαπειλούμενου κινδύνου.

Με εκτίμηση
Μανόλης Θραψανιώτης
Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button