ΚΡΗΤΗ

Προκηρύσσονται μόνιμες θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία του Λασιθίου

28 θα είναι οι θέσεις συνολικά, οι 13 από αυτές αφορούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου, 1 στο Νοσοκομείο Νεάπολης, 6 στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και 10 στο Νοσοκομείο ΣητείαςΜε την νέα προκήρυξη 2Κ/2019 κατανέμονται οι θέσεις λοιπού προσωπικού σε Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου, προκειμένου να καλυφθούν οι περισσότερες ανάγκες που υπάρχουν σε διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, σε υλοποίηση της δέσμευσης του Υπουργείου Υγείας για ενίσχυση των νοσοκομείων.

Συνολικά προκηρύσσονται 28 θέσεις, με 13 από αυτές να αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, 1 το Νοσοκομείο Νεάπολης, 6 το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και 10 το Νοσοκομείο Σητείας.

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρει: «με το συγκεκριμένο προσωπικό συμπληρώνονται εν μέρει τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αποχώρηση εργαζομένων τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, με την αναλογία 5 προς 1, που είχε σαν αποτέλεσμα την δραματική μείωση του προσωπικού.

Αργά  αλλά σταθερά και στοχευμένα, καλύπτονται τα μεγάλα κενά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.»

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close