ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Δ. Φραγκάκης: Προγράμματα Μετεκπαίδευσης Τουρισμού και στα Χανιά

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με απόφαση της Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη ξεκινά την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή εργαζομένων και πρόσκαιρα ανέργων των τουριστικών κλάδων στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023.

Οι αιτήσεις αφορούν 48 τμήματα σε 18 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τα Χανιά, σε 6 διαφορετικές ειδικότητες: Υπηρεσία Υποδοχής, Επισιτισμός, Μαγειρική τέχνη, Ζαχαροπλαστική τέχνη, Οροφοκομία και Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας, η οποία μάλιστα παρέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού της μετεκπαίδευσης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Τα τμήματα Μετεκπαίδευσης συνιστούν προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και απευθύνονται σε εργαζομένους και πρόσκαιρα ανέργους στον κλάδο του τουρισμού, οι οποίοι δεν κατέχουν τίτλους σπουδών τουριστικής εκπαίδευσης. Τα προγράμματα είναι δωρεάν και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική. Η διδασκαλία έχει συνολική διάρκεια 380 ώρες και περιλαμβάνει έναν θεωρητικό κύκλο μαθημάτων, καθώς και σειρά εργαστηρίων. Για όσο διαρκεί το πρόγραμμα, οι σπουδαστές δικαιούνται επίδομα μετεκπαίδευσης, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησής τους, οι απόφοιτοι αποκτούν την υπαλληλική ιδιότητα και όλα τα εργασιακά προνόμια που απορρέουν από αυτήν.

Προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους, ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr, από την Τρίτη 19.07.2022 έως και τη Δευτέρα 01.08.2022.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button