ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Eγκρίθηκε το πρόγραµµα προβολής και προώθησης αγροτικών προιόντων για το 2022

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε το πρόγραµµα δράσεων προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράµµατος του πρωτογενή τοµέα, για το έτος 2022, συνολικού προϋπολογισµού 395.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συµµετοχή της Περιφέρειας σε Εκθέσεις Αγροτικών Προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και διοργάνωση επιχειρηµατικών συναντήσεων. Η εν λόγω δράση αφορά την προβολή και προώθηση των ποιοτικών κρητικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στόχος είναι κυρίως η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η αύξηση της κατανάλωσης των προϊόντων µας, σε υφιστάµενες και νέες αγορές.

“ΧΡΥΣΟΣ

Περιλαµβάνει τα έξοδα για ενοικίαση εκθεσιακού χώρου, την κατασκευή περιπτέρου, τη µεταφορά εκθεµάτων και υλικού προβολής, τη διοργάνωση διάφορων παράλληλων εκδηλώσεων στην έκθεση, διερµηνείες, γευσιγνωσίες, προµήθεια υλικού προβολής, εξοπλισµού περιπτέρου και λοιπών ειδών παρουσίασης, διακόσµησης, κ.α., καθώς και οποιαδήποτε απρόβλεπτη δαπάνη, που µπορεί να προκύψει στο πλαίσιο της συµµετοχής της Περιφέρειας στις εκθέσεις. Επίσης, προβλέπεται η δηµιουργία και παραγωγή προωθητικού υλικού – διαφηµιστικά αναµνηστικά δώρα – δηµοσιεύσεις & καταχωρήσεις, εκτύπωση φυλλαδίων, παραγωγή σποτ ή ντοκιµαντέρ. Στο ίδιο πλαίσιο προγραμματίζονται εκδηλώσεις, φεστιβάλ και φιλοξενίες δηµοσιογράφων.

Τέλος έχουν προβλεφθεί δαπάνες για σεµινάρια, εκπαιδευτικά προγράµµατα, εκδηλώσεις ή ηµερίδες εκπαιδευτικού χαρακτήρα και ηµερίδες για τη µεταφορά τεχνογνωσίας από το εσωτερικό και εξωτερικό, µε σκοπό τη βελτίωση του προγράµµατος υποστήριξης του Πρωτογενούς τοµέα (φιλοξενία, µεταφορά, ξενάγηση, µίσθωση αίθουσας, ενοικίαση εξοπλισµού κλπ).

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button