ΚΡΗΤΗ

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου: «Από 15 Νοεμβρίου όποιος θα ανοίξει Κυριακή… θα πέφτει πέλεκυς!»

Δεν θα συμμετάσχει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου στις λεγόμενες ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου, συντονιζόμενος με τη θέση των άλλων συλλόγων της Κρήτης, που έχουν καθολικά ταχθεί κατά του θεσμού, όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Συλλόγου Οδυσσέας Παπαδάκης.

Επίσης τόνισε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου τάσσεται κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Με αφορμή την εφαρμογή του ανοίγματος των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, ο κ. Παπαδάκης διευκρίνισε ότι και σ’ αυτό, οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κρήτης διατηρούν κοινή θέση και ακολουθούν κοινή στάση, μην ανοίγοντας τα καταστήματα Κυριακές.

Διευκρίνισε, όμως, ότι στον Άγιο Νικόλαο με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου ισχύει το θερινό «τουριστικό» ωράριο των καταστημάτων, που τους επιτρέπει να ανοίγουν και τις Κυριακές. Οπότε, μην παραξενευτείτε αν δείτε την ερχόμενη Κυριακή ανοιχτά κάποια καταστήματα. Θα οφείλεται στην ισχύ του θερινού ωραρίου.

Από τις 15 Νοεμβρίου και μετά, όμως, η απαγόρευση λειτουργίας θα είναι απόλυτη. «Από τις 15 Νοεμβρίου ξεκινά η ισχύς του χειμερινού ωραρίου και όποιος θα ανοίξει Κυριακή… θα πέφτει πέλεκυς!», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.Πηγή
Ανατολή

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close