Κρήτη

Πρίνα | Νέες φωτογραφίες από το μέτωπο της φωτιάς – Εκκληση από τον δήμαρχο Ιεράπετρας

Το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.gr από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή της Πρίνας και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό κάθε νεότερο που υπάρχει και με νεότερες φωτογραφίες.

prina fotia 4 prina fotia 5

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επείγουσα έκκληση από την δήμαρχο Ιεράπετρας

Παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις προς τις περιοχές του Φράγματος, της Καλαμαύκας, της Πρίνας, της Μακρυλιάς και των Μεσελέρων, όπως και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα παραπάνω οδικά δίκτυα, προκειμένου να διευκολύνουν την προσβασιμότητα των πυροσβεστικών οχημάτων, της Πολιτικής προστασίας, των υπηρεσιών του Δήμου και των εθελοντών προς τις εστίες της φωτιάς.
Το μέτωπο είναι μεγάλο και προβλέπεται μια δύσκολη νύχτα, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ιδιαίτερα η περιοχή γύρω από το φράγμα, η Καλαμαύκα και οι Μεσελέροι κινδυνεύουν περισσότερο από τη φωτιά και χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από όλους μας. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το έργο της κατάσβεσης, παρακαλούνται να προσέλθουν και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων να συνεργαστούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Προέδρους των Κοινοτήτων και την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας
Θεοδόσης ΚαλαντζάκηςStream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button