ΚΡΗΤΗ

Πολυτεχνείο Κρήτης – ΟΑΚ | Επιστημονικό Project για τον ΑποσελέμηΗ παρουσίαση ενός επιστημονικού project υψηλού ενδιαφέροντος που αφορά την «Eφαρμογή ψηφιακών διδύμων στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/7/2021, στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού, στο Αποσελέμη Ηρακλείου με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Κοπάση.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και την Ερευνητική ομάδα του καθηγητή κ. Γεώργιου Σταυρουλάκη και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης που το παρακολούθησε δια ζώσης αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ακόμη από πλευράς Ο.Α.Κ. ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης , ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στράτος Μηλιδάκης καθώς και το Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. από το Ρέθυμνο κ. Θοδωρής Νίνος,

«Πρόκειται για μια επιστημονική καινοτομία, την οποία ως Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, βλέπουμε με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η εφαρμογή αυτή, μπορεί να δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα στον Ο.Α.Κ. και η παρουσίαση της, οφείλουμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε. Δεσμευθήκαμε απέναντι στους επιστήμονες του Πολυτεχνείου Κρήτης, ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι ότι τ’ αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα βοηθήσουν σημαντικά στο έργο μας», ανέφερε σε δήλωση του, μετά το πέρας της παρουσίασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button