Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠληροφόρηση από ΜΜΕ του Ηρακλείου! | Αρνητικά όλα τα τεστ στην Αμμούδα...

Πληροφόρηση από ΜΜΕ του Ηρακλείου! | Αρνητικά όλα τα τεστ στην Αμμούδα στον Αγιο Νικόλαο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή στην Αμμούδα δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα. Ηταν όλα αρνητικά. Καλά τα νέα που φτάνουν από τον Άγιο Νικόλαο και ενώ οι έλεγχοι για κορωνοιό συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή στην Αμμούδα – μετά τα κρούσματα στο -βρεφονηπιακό σταθμό-  σε συνεχεία των τεστ στις σχολικές μονάδες, σε σύνολο 138 δειγμάτων που εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα θετικό.

mechanical adv 2021

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν χθες αναμένονται, ενώ τα τεστ συνεχίζονται και σήμερα με τη διαδικασία drive through.

apostolakis adv 2

Την είδηση την αναδημοσιεύουμε από το Cretalive!!!

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble