ΚΡΗΤΗ

Πληροφόρηση από ΜΜΕ του Ηρακλείου! | Αρνητικά όλα τα τεστ στην Αμμούδα στον Αγιο Νικόλαο

Η επιλεκτική ενημέρωση συνεχίζεται - Οι προσωπικές γνωριμίες υπερισχύουν της οριζόντιας ενημέρωσης των ΜΜΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή στην Αμμούδα δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα. Ηταν όλα αρνητικά. Καλά τα νέα που φτάνουν από τον Άγιο Νικόλαο και ενώ οι έλεγχοι για κορωνοιό συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή στην Αμμούδα – μετά τα κρούσματα στο -βρεφονηπιακό σταθμό-  σε συνεχεία των τεστ στις σχολικές μονάδες, σε σύνολο 138 δειγμάτων που εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα θετικό.

neratzoulis neo

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν χθες αναμένονται, ενώ τα τεστ συνεχίζονται και σήμερα με τη διαδικασία drive through.

Την είδηση την αναδημοσιεύουμε από το Cretalive!!!
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button