Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠοιος πήρε την απόφαση για το περίπτερο της Ρ.Κουνδούρου;

Ποιος πήρε την απόφαση για το περίπτερο της Ρ.Κουνδούρου;

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με την 146/27-4-2015 απόφαση του ΔΣ που ελήφθη από την πλειοψηφία, απεφασίσθη η μετακίνηση του περιπτέρου που βρίσκεται επί της Ρ Κουνδούρου πλέον των 60 ετών !!! Ήταν μια προσπάθεια του παρακείμενου καταστηματάρχη για μετακίνηση του περιπτέρου και είχε απασχολήσει και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που αποφάσισε την τοπική μετατόπιση. Η απόφαση ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση παρόδιων.

Ο Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου με το 681/31-3-2015 έγγραφο του ενημερώνει ότι δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση του περιπτέρου στη χερσαία ζώνη Λιμένα που αποτελεί «ιδιάζοντα χώρο ιδιαίτερης σημασίας». Αρνηθήκαμε να συμφωνήσουμε στην πρόταση με βάση το έγγραφο του Λιμενάρχη και ακόμα γιατί υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις πλην της χερσαίας ζώνης.

mechanical adv 2021

Μάθαμε ότι την επομένη έγινε συνεδρίαση στο Λιμενικό Ταμείο με την παρουσία του Δημάρχου όπου παρά το έγγραφο του Λιμενάρχη πάρθηκε απόφαση να μετακινηθεί το περίπτερο στη χερσαία ζώνη.

apostolakis adv 2

Οι παραπάνω αποφάσεις χωρίς να έχουν εγκριθεί από την αποκεντρωμένη Διοίκηση το περίπτερο μετακινείται στη χερσαία ζώνη !!!

Το ερώτημα είναι ποιος ανέλαβε την ευθύνη και έδωσε εντολή για την παράνομη μετακίνηση;;;

Ο Λιμενάρχης ως καθ ύλην αρμόδιος προχώρησε σε διοικητικά μέτρα και παρεπέμφθη η υπόθεση στην Εισαγγελία όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Παράλληλα επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα για την παράνομη κατάληψη.

Τα ερωτήματα πολλά αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα απαράδεκτο. Στο κέντρο του λιμανιού, στη χερσαία ζώνη τοποθετήθηκε άλλο ένα εμπόδιο προς τη θάλασσα για να μην υπάρχει οπτική όχληση στο κατάστημα!!!.

Σήμερα 25/5/2015 έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα για την έγκριση μετακίνησης του περιπτέρου το οποίο ήδη έχει μετακινηθεί !!!! Προσβολή, υποτίμηση του συμβουλίου, ευτελισμός των συμβούλων ;;;; Προφανώς τέτοια απόφαση δεν μπορεί και μόνο για λόγους αξιοπρέπειας να προχωρήσει.

Αντιθέτως πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα η οποία έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα .

Τα ερωτήματα είναι αρκετά:

1. Πως πάρθηκε απόφαση στο Λιμενικό Ταμείο ενάντια στο νόμο και πως αιρετοί μπορούν να παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία. Και μάλιστα σε μια περίοδο που δεχόμαστε τα πλήγματα από αυτή την τακτική των διοικούντων.
2. Ποιός έδωσε εντολή να μετακινηθεί το περίπτερο χωρίς εγκριτική απόφαση; Υπάρχουν διοικητικές ευθύνες.;;;;
3. Πως έρχεται εκ των υστέρων στο ΔΣ εισήγηση για αποδοχή μιας σειράς παρανόμων πράξεων και αφού ήδη έχει συντελεσθεί η μετακίνηση;

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρξαν υποσχέσεις και συμφωνίες για να προχωρήσουν τόσο εξόφθαλμα αντικανονικές διοικητικές ενέργειες. Φοβούμαστε ότι η ιδιοκτήτης και ο εκμεταλλευτής εγκλωβίστηκαν.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble