ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης από Ηράκλειο-Αθήνα

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για τους επιβάτες πτήσης από το Ηράκλειο Κρήτης με τελικό προορισμό την Αθήνα. Παρότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις  15:20 την Κυριακή, η απογείωση καθυστερούσε ενώ όλοι ήταν στη θέση τους

Στις επίμονες ερωτήσεις των επιβατών τα μέλη του πληρώματος εξήγησαν ότι έχει προκύψει ένα πρόβλημα στον κινητήρα του αεροσκάφους και οι μηχανικοί εξετάζουν την βλάβη. Η ώρα περνούσε και χωρίς να δίνονται απαντήσεις για τη σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και το αν ήταν ασφαλές να απογειωθεί το συγκεκριμένο αεροπλάνο.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αρκετοί επιβάτες ζήτησαν να αποβιβαστούν και τότε, ξεκίνησε μια αντιπαράθεση μεταξύ των επιβατών, του πιλότου αλλά και μέλη του πληρώματος. Λίγη ώρα αργότερα, επετράπη η αποβίβαση όσων επιβατών ήθελαν.

Τελικά, οι περισσότεροι επιβάτες επέλεξαν να κατέβουν από το αεροσκάφος ενώ μέχρι και τις 6 το απόγευμα το πρόβλημα δεν είχε λυθεί.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button