Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠεριφέρεια Κρήτης: Στήριξη στους πληττόμενους στο χώρο της τέχνης

Περιφέρεια Κρήτης: Στήριξη στους πληττόμενους στο χώρο της τέχνης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την παρέμβαση του στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και την στήριξη της Περιφέρειας στους εργαζόμενους στον χώρο της τέχνης που έχουν χάσει τις δουλειές τους λόγω κορονοϊού, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο διαδήλωσης των εργαζομένων στην τέχνη στην πλατεία Ελευθερίας συναντήθηκε με αντιπροσωπία τους, παρόντων του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αριστέας Πλεύρη.

mechanical adv 2021

Τα μέλη της αντιπροσωπίας χαρακτήρισαν τραγική την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της τέχνης οικονομικά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ζητώντας άμεσα μέτρα και στήριξη από την Ελληνική Πολιτεία. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Αρναουτάκης διαβεβαίωσε ότι παράλληλα με την επικοινωνία -παρέμβαση του στο Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια θα στηρίξει τους εργαζόμενους στην τέχνη μέσα από την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων σε όλη την Κρήτη.

apostolakis adv 2

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη, δηλώνοντας την πρόθεση της, μέσω δράσεων και εκδηλώσεων στον Δήμο Ηρακλείου ,να στηριχτούν οι εργαζόμενοι στην τέχνη που πλήττονται, ενώ ευχαρίστησε για την συνεργασία, τον κ. Αρναουτάκη, τον κ Φασουλάκη, την Περιφέρεια Κρήτης. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης αφού αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία του κλάδου της Τέχνης, ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που έχουν η Περιφέρεια με τον Δήμο, όλους τους εργαζόμενους στην τέχνη, επισημαίνοντας ότι με χαρά και αισιόδοξο πνεύμα θα συνεχιστεί μαζί τους η καλή συνεργασία και θα γίνει πράξη η διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη μέσω της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-