Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗ«Πέφτουν» οι υπογραφές για το νέο Skate Park και γήπεδο μπάσκετ στην...

«Πέφτουν» οι υπογραφές για το νέο Skate Park και γήπεδο μπάσκετ στην Αμμούδα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες δελτίο τύπου του δήμου Αγίου Νικολάου για την απομάκρυνση των ξύλινων κατασκευών από την λίμνη της πόλης.

Οι έντονες αντιδράσεις έρχονται από τα ίδια τα παιδιά αλλά και από πολίτες της πόλης, που ζητάνε εδώ και πολύ καιρό ένα ειδικό χώρο για τα παιδιά τους.

mechanical adv 2021

Σε ρόλο πυροσβέστη για να σβήσει την φωτιά που άναψε το δελτίο τύπου του δήμου έρχεται ο σύμβουλος τεχνικών έργων του δήμου κος Γιάννης Μαρίνος που σε σχόλιο του σε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην απόφασή αυτή αλλά αναφέρθηκε ότι αυτόν τον μήνα (Φεβρουάριο) θα υπογραφεί η σύμβαση για ένα νέο skate Park αλλά και γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Αμμούδας.

apostolakis adv 2

Αναλυτικά:
«Εντός του μήνα υπογράφεται η σύμβαση για τη κατασκευή skatepark και μπάσκετ στη περιοχή της Αμμούδας, μαζί με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στον ΕΟΤ, το γήπεδο 5χ5 και τα γήπεδα tennis. Αν όλα πάνε καλά σε ένα χρόνο θα έχουμε τη πίστα για τα παιδιά.»

Τώρα μένει να περιμένουμε και να δούμε τα έργα αν προχωρήσουν.

Το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων (cna.gr) παρακολουθεί και ενημερώνεται για το θέμα. Θα ενημερωθείτε άμεσα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο κεντρικό μας site www.cna.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Γιώργος Βαρνακιώτης
Γιώργος Βαρνακιώτηςhttps://www.mediahouse.gr
Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble