ΚΡΗΤΗ

«Πέφτουν» οι υπογραφές για το νέο Skate Park και γήπεδο μπάσκετ στην ΑμμούδαΑντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες δελτίο τύπου του δήμου Αγίου Νικολάου για την απομάκρυνση των ξύλινων κατασκευών από την λίμνη της πόλης.

Οι έντονες αντιδράσεις έρχονται από τα ίδια τα παιδιά αλλά και από πολίτες της πόλης, που ζητάνε εδώ και πολύ καιρό ένα ειδικό χώρο για τα παιδιά τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε ρόλο πυροσβέστη για να σβήσει την φωτιά που άναψε το δελτίο τύπου του δήμου έρχεται ο σύμβουλος τεχνικών έργων του δήμου κος Γιάννης Μαρίνος που σε σχόλιο του σε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην απόφασή αυτή αλλά αναφέρθηκε ότι αυτόν τον μήνα (Φεβρουάριο) θα υπογραφεί η σύμβαση για ένα νέο skate Park αλλά και γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Αμμούδας.

Αναλυτικά:
«Εντός του μήνα υπογράφεται η σύμβαση για τη κατασκευή skatepark και μπάσκετ στη περιοχή της Αμμούδας, μαζί με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στον ΕΟΤ, το γήπεδο 5χ5 και τα γήπεδα tennis. Αν όλα πάνε καλά σε ένα χρόνο θα έχουμε τη πίστα για τα παιδιά.»

swell adv 2021

Τώρα μένει να περιμένουμε και να δούμε τα έργα αν προχωρήσουν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων (cna.gr) παρακολουθεί και ενημερώνεται για το θέμα. Θα ενημερωθείτε άμεσα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο κεντρικό μας site www.cna.gr


Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button