ΚΡΗΤΗ

ΠΕΔ Κρήτης | Συνάντηση με αντιπροσωπεία της παγκρήτιας συντονιστικής για τους δασικούς χάρτεςΣτο Ηράκλειο συναντήθηκαν αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κρήτης  στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος  της  Γιάννης Κουράκης και τα μέλη του Δ.Σ. Μενέλαος Μποκέας και Ευριπίδης Κουκιαδάκης,  με αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής για τους δασικούς χάρτες, όπου συμμετείχαν ο συντονιστής της Πατεράκης Μανώλης και τα μέλη αυτής Βενιεράκης Γ,  Γαβαλάς Γ, Θεοδωράκης Γ, Βενιεράκης Γ, Ζαχαριάδης Ν, Καλλέργης Σ. και Μανουράς Β.

Η αντιπροσωπεία της  συντονιστικής επιτροπής εξέφρασε την ανησυχία της  για τις εξελίξεις αναφορικά με τη μη επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη,  επεδίωξε στενότερη συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης  και ζήτησε  να ενημερωθεί   για τις πρωτοβουλίες  που έλαβε ή πρόκειται να λάβει για τον κοινό σκοπό ήτοι  την προστασία των δασών  και  της  ακίνητης περιουσίας των δήμων και των πολιτών

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΔ διαβεβαίωσε τα μέλη  της συντονιστικής ότι:

-Η ΠΕΔ Κρήτης και οι Δήμαρχοι του νησιού, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται και θα συνεχίσουν  να βρίσκονται  στο πλευρό των πολιτών.

swell adv 2021

– Σε ημερίδα της ΠΕΔ η οποία   πραγματοποιήθηκε  για το θέμα αυτό , αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις της διοίκησης της για τις αλλαγές που  πρέπει να γίνουν στο νόμο,   αποφασίσθηκε να  ενταθούν οι προσπάθειες όλων των φορέων της Κρήτης και των βουλευτών,  στα πλαίσια  των οποίων πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση της ΠΕΔ με τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η  ΠΕΔ δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει όσες πρωτοβουλίες απαιτούνται για τον καλύτερο συντονισμό  των φορέων της Κρήτης, ώστε  να διασφαλισθούν οι δημοτικές και ιδιωτικές περιουσίες.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button