ΚΡΗΤΗ

Πασχαλινές λαμπάδες από τις «Υφάντρες της Ελούντας»

Μια «πινελιά» στα όνειρα και στις επιθυμίες δεκάδων παιδιών του δήμου Αγίου Νικολάου, επιχείρησαν και φέτος να  βάλουν οι «Υφάντρες της Ελούντας», ένας πραγματικά δραστήριος γυναικείος σύλλογος – που πέραν των πολλαπλών και επιτυχημένων δράσεων του – δραστηριοποιείται εθελοντικά ενισχύοντας ιδιαίτερα μέσω των υφιστάμενων δομών, τους ανθρώπους που δοκιμάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τις τελευταίες μέρες τα δραστήρια μέλη του συλλόγου με την παρότρυνση της αντιδημάρχου κ. Δέσπως Καρνιαδάκη, για μία ακόμα χρονιά με περίσσια σπουδή και μεράκι έφτιαξαν Πασχαλινές λαμπάδες που αναμένεται να διατεθούν το Σάββατο 31/3 από εκπροσώπους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που στην συνέχεια θα δοθούν προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Να σημειώσουμε ότι ανάλογη δράση είχε πραγματοποιηθεί την ίδια χρονική περίοδο και πέρυσι, ενώ σε θεατρική παράσταση που ανέβηκε τον προηγούμενο καιρό με ευθύνη των γυναικών της Ελούντας,  τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τις λαμπάδες που κατασκεύασαν φέτος οι «Υφάντριες της Ελούντας» παρέλαβαν από τον χώρο του κοινοτικού καταστήματος του εν λόγω γεωγραφικού διαμερίσματος, η αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κωνσταντίνος Παπαντωνάκης.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close