Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠαρουσίαση του MASTER PLAN για τον λιμένα της Ιεράπετρας

Παρουσίαση του MASTER PLAN για τον λιμένα της Ιεράπετρας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, Γεωργίου Ασπραδάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίαση και διαβούλευση επί της μελέτης «Εκπόνηση Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης (ΠΕΑΛ)- Μελέτη Οργάνωσης Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Ιεράπετρας». Παρόντες ήταν, ο υπό σύσταση Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών Ιεράπετρας και οι μελετητές, που είχαν αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, Παρασύρης Ιωάννης (Χωροτάκτης Μηχανικός) και Ρομπογιαννάκης Δημήτριος (Πολιτικός Μηχανικός).

Σκοπός της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της μελέτης, με τις αλλαγές που προέκυψαν έχοντας λάβει υπόψη και τις προτάσεις που υποβλήθηκαν στο νομικό πρόσωπο κατά την ορισθείσα περίοδο της διαβούλευσης.

mechanical adv 2021

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ο κ. Ασπραδάκης υπογράμμισε τα εξής: «Από τη σημερινή συνάντηση και τη συζήτηση που ακολούθησε φάνηκε η σημασία της δημόσιας ενημέρωσης και διαβούλευσης σε κρίσιμα ζητήματα. Θα πραγματοποιηθεί άμεσα, εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, ώστε η τελική μελέτη που θα προκύψει να αξιολογηθεί και να αξιοποιηθεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό προς όφελος των χρηστών του λιμένα και των επισκεπτών.

apostolakis adv 2

Η εφαρμογή της μελέτης θα συντελέσει στην ανάδειξη και στην αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής πετύχαμε την ένταξη στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», μια σειράς μελετών για τη Χερσαία Ζώνη της Ιεράπετρας, αξίας 274.693,02€, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε ταχύτερα στην υλοποίηση των λιμενικών έργων ανάπτυξης που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble