ΚΡΗΤΗ

Στη Βάση της Σούδας ο Υπουργός Άμυνας μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη

Στην Βάση της Σούδας έφτασε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.

Αρχικά μετέβησαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης και εν συνεχεία παρουσία και του ΑΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, στην Ναυτική Βάση στο Μαράθι όπου και θα έβλεπαν από κοντά τα έργα βελτίωσης στο λιμάνι.

caffeine adv2020b

«Είναι υπέροχο να επιστρέφω στην Σούδα, αλλά και τιμή μου να συνοδεύω τον κύριο Παναγιωτόπουλο και τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο όπου και ταξιδέψαμε μαζί» έγραψε στο twitter ο Αμερικάνος πρέσβης.

«Eπιστρέφω στην Βάση της Σούδας, ναυαρχίδα της στρατιωτικής συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας.»

neratzoulis neo

Αμέσως μετά ακολούθησε σύσκεψη παρουσία του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κων/νου Φλώρου, του ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ και του διοικητή της αμερικανικής βάσης Ράιαν Τιούελ.

«Ευχαριστώ τον κ. Τιούελ για την εξαιρετική του εξυπηρέτηση και την εξαιρετική επισκόπηση του πόσο κρίσιμη είναι η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας στη Βάση της Σούδας. Στόχος μας είναι η προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας σε αυτήν την περιοχή», σημείωσε ο κ. Πάιατ.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button