ΚΡΗΤΗ

Παραδόθηκαν στον δήμο Αγίου Νικολάου τα πρώτα αρχιτεκτονικά σχέδια για την πίστα skate

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η δημιουργία πίστας skate στον Άγιο Νικόλαο, μετά μάλιστα και την παράδοση των πρώτων αρχιτεκτονικών σχεδίων από τον αρχιτέκτονα κ. Στρ. Διακάκη, στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, σε επικοινωνία που είχε με την ομάδα πρωτοβουλίας που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό, συμφωνήθηκε ότι μετά την παράδοση των ολοκληρωμένων μελετών, τον ερχόμενο χρόνο (2017) η δημοτική αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τον προυπολογισμό του έργου καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, θα προχωρήσει το δυνατόν συντομότερο στην έγκριση της σχετικής μελέτης και ακολούθως στην δημοπράτηση της.

caffeine adv2020b

Χαιρόμαστε πραγματικά-πρόσθεσε ο ίδιος- που προχωρούμε στην δημιουργία ενός σταθερού χώρου που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους ολοένα και περισσότερους νέους που ασχολούνται με το δημοφιλές αυτό άθλημα. Το skate, όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια-είπε- είναι πάνω από όλα παιχνίδι,  χαρά και κοινωνικοποίηση. Είναι έκφραση και δημιουργία, ένας βελτιωμένος τρόπος αερόβιας άσκησης προσαρμοσμένος στο αστικό περιβάλλον!

Να σημειώσουμε ότι η έκταση που δίνει ο Δήμος για την δημιουργία πίστας skate, βρίσκεται στην Αμμούδα, σε μια περιοχή όχι ιδαίτερα κατοικημένη, γεγονός που σημαίνει ότι η όχληση στους κατοίκους θα είναι περιορισμένη. Ωστόσο, ο δρόμος που οδηγεί στον συγκεκριμένο χώρο, είναι εύκολα προσβάσιμος, ενώ με την δημιουργία χώρου παρακολούθησης των αγώνων θα δοθεί περαιτέρω η δυνατότητα για την φιλοξενία αθλητών από άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και η διοργάνωση ανάλογων event στο θεατράκι που θα δημιουργηθεί αλλά και στην πόλη συνολικά.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button