ΚΡΗΤΗ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Σήμερα οι πρυτανικές εκλογές

Στις 8 το πρωΐ ξεκίνησε η διαδικασία των πρυτανικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, η οποία για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικό τρόπο.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα ενώ τα σχήματα είναι δύο: ένα του Γιώργου Κοντάκη και ένα του Παναγιώτη Τσακαλίδη, τα οποία αποτελούνται από τέσσερις αντιπρυτάνεις.

Τη θέση του πρύτανη διεκδικεί ο νυν πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Παναγιώτης Τσακαλίδης. Στο ψηφοδέλτιο έχει μαζί του τον πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Ανδρέα Φουντουλάκη, την κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Ιδρύματος κ. Αγγέλα Καστρινάκη, τον κ. Δημήτρη Παπάζογλου από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, και τον κ. Ιωάννη Ρωμανό από το Τμήμα Ιατρικής.

caffeine adv2020b

Ο έτερος υποψήφιος είναι ο κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Ιδρύματος, καθηγητής Γιώργος Κοντάκης. Στο σχήμα βρίσκονται οι Γιώργος Κοσιώρης, καθηγητής, τ. πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Δημήτρης Μυλωνάκης, καθηγητής-κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Μιχάλης Παυλίδης, καθηγητής-πρόεδρος Τμήματος Βιολογίας και Κώστας Σπανουδάκης, καθηγητής Τμήματος Φιλολογίας-αντιπρύτανης Π.Κ.

Αν κατά την πρώτη ψηφοφορία κανένας από τους υποψήφιους συνδυασμούς δε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία ή, σε περίπτωση ισοψηφίας, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη 21 Ιουλίου.

neratzoulis neo

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button