Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠαχιά Άμμος | Εγκρίθηκε το πρώτο τμήμα για τη δημιουργία Εμπορικού Λιμένα

Παχιά Άμμος | Εγκρίθηκε το πρώτο τμήμα για τη δημιουργία Εμπορικού Λιμένα

Η μελέτη περιγράφει τρεις εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με τη δημιουργία εμπορικού Λιμένα και μαρίνας στην Παχιά Άμμο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας» το πρώτο τμήμα της μελέτης που αφορά το έργο «Διερεύνηση Δημιουργίας Εμπορικού Λιμένα στην Παχιά Άμμο», συνολικού προϋπολογισμού 16.182,00€.

Η μελέτη περιγράφει τρεις εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με τη δημιουργία εμπορικού Λιμένα και μαρίνας στην Παχιά Άμμο, ενώ θα ακολουθήσει και η οικονομοτεχνική μελέτη, προκειμένου να διαπιστωθεί η βιωσιμότητα των προτάσεων και να επιλεχθεί η πιο συμφέρουσα  προοπτική, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας της Παχιάς Άμμου.

mechanical adv 2021

«Στόχος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας είναι η αναβάθμιση όλων των λιμενικών καταφυγίων του Δήμου Ιεράπετρας. Ειδικά, για το αλιευτικό καταφύγιο στην Παχιά Άμμο, μέσα από πολλαπλές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και θα πραγματοποιηθούν, επιδιώκουμε την ανάπτυξη και την ανάδειξή του. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε οριστικές λύσεις σε προβλήματα, όπως είναι η μεταφορά των θαλάσσιων απορριμμάτων μέσω των ρευμάτων και η συγκέντρωσή τους στη λεκάνη της Παχιάς Άμμου, που αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων.

apostolakis adv 2

Έχει ήδη δρομολογηθεί, εκτός από την παρούσα, η εκπόνηση σειράς μελετών μέσα από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ακτομηχανική, σκοπιμότητας και βιωσιμότητας υποδομών κ.α.), έτσι ώστε μέσα από την κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων να επιτύχουμε την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα και να καταστήσουμε το Λιμάνι της Παχιάς Άμμου κέντρο των θαλάσσιων μεταφορών με σημαντικό κοινωνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό όφελος για την ευρύτερη περιοχή.

Με σταθερά βήματα και προγραμματισμό προχωράμε  σε έργα ουσίας (υδατοδρόμιο, ύφαλος- κυματοθραύστης, καταδυτικό πάρκο, μάστερ-πλαν) στοχεύοντας στη βελτίωση της ζωής και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους συμπολίτες μας», δήλωσε σχετικά πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας κ Γιώργος Ασπραδάκης(πολιτικός Μηχανικός).

ΠΗΓΗ: neakriti.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble