Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟυσιαστική η παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου στην κοινότητα Βραχασίου

Ουσιαστική η παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου στην κοινότητα Βραχασίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

“Ο δήμος Αγίου Νικολάου, προσπαθεί να έχει ουσιαστική παρουσία στο Σίσι και συνολικά στην κοινότητα Βραχασίου, θεωρώντας ότι με την δημιουργία υποδομών, την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, και την εφαρμογή στοχευμένων σχεδίων,  είναι δυνατόν να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, των ξένων επισκεπτών,των νέων ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, της κοινωνίας και του τόπου συνολικά”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ολοκλήρωση της προσπάθειας για την εξεύρεση χώρου ικανού για να φιλοξενήσει στο εξής το Κοινοτικό Ιατρείο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τη νέα δομή του  Κ.Α.Π.Η.

mechanical adv 2021

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βραχασίου κ. Μανόλης Λεμπίδης έκανε γνωστό, ότι το κτίριο που ενοικιάστηκε (137 τ.μ) εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις παραπάνω δομές, διευκρινίζοντας ότι κάθε χώρος θα λειτουργήσει αυτόνομα.

apostolakis adv 2

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει η δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι ο χώρος του ιατρείου διαθέτει επίσης βραχεία νοσηλεία. Επιπλέον πέραν των εκδηλώσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, προγραμματίζεται  σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο της περιοχής, η διοργάνωση μαθημάτων χορού αλλά και άλλων δράσεων.

Τέλος αναφερόμενος στην προσπάθεια αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής, σχολίασε την σημασία λειτουργίας για πρώτη φορά στο Βραχάσι – Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η)- ενός απόλυτα όπως τόνισε επιτυχημένου θεσμού κοινωνικής πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα δώσει στήριξη και διέξοδο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble