Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Το νέο Δ.Σ. του παιδικού σταθμού

Οροπέδιο Λασιθίου: Το νέο Δ.Σ. του παιδικού σταθμού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συναντήθηκε και συνεδρίασε τη Δευτέρα ,25 Μαΐου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παιδικού –Βρεφονηπιακού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, στον Άγιο Γεώργιο, εν όψει και της νέας απόφασης για το άνοιγμα Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών.

Ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Γιώργος Φανουργιάκης, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο διοικητικό σώμα του Συμβουλίου  που αποτελείται από τους: Κασαπάκη Καλλιόπη (Αντιπρόεδρος) , Χατζάκη Δέσποινα (Γραμματέας) , Δαλαβέρου Ειρήνη και Μπελιβάνη Μαρία (Μέλη).

mechanical adv 2021

Το ΔΣ συζήτησε για τις ανάγκες του Παιδικού τόσο σε κτηριακό όσο και σε επίπεδο δυνατοτήτων και λειτουργίας της Δομής ,και τέθηκαν οι πρώτες βάσεις για τη συνέχιση του έργου ,ενώ αναπτύχθηκε και το ζήτημα της μεταφοράς των νηπίων από και προς τις οικίες τους.  Φυσικά, μείζον θέμα αποτέλεσε και η επάνοδος του Παιδικού σε λειτουργία ,μετά από την άρση των μέτρων, τη Δευτέρα ,1 Ιουνίου, και επί τάπητος τέθηκε η νέα μορφή λειτουργίας, οι κανόνες προστασίας, αλλά και η καθημερινή και συστηματική απολύμανση.

apostolakis adv 2

Στη συνάντηση προσκεκλημένος ήταν και ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης . Ο Γιάννης Στεφανάκης ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και διαβεβαίωσε πως, για όποια ανάγκη προκύψει, ο Δήμος θα είναι στο πλάι τους και θα έχουν την αμέριστη στήριξη, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο κα παροχών.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν τόσο η Νηπιαγωγός του Παιδικού, κα. Κασσάκη Μαρία, όσο και ο Λογιστής – Συνεργάτης του ΝΠΔΔ, κος. Χρονάκης Μανώλης.

Ο Πρόεδρος ,Γιώργος Φανουργιάκης, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την επιλογή και  εμπιστοσύνη να τον προτείνει για Πρόεδρο του ΝΠΔΔ , και υπογράμμισε πως, μαζί με το νέο Συμβούλιο θα ανταποκριθούν στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί και όλοι μαζί θα παλέψουν για την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού. Τέλος, ευχαρίστησε την προηγούμενη Πρόεδρο, κα. Φαρσάρη-Ορφανού Ευαγγελία, για το έργο της στον Παιδικό-Βρεφονηπιακό Σταθμό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble