ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Το νέο Δ.Σ. του παιδικού σταθμούΣυναντήθηκε και συνεδρίασε τη Δευτέρα ,25 Μαΐου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παιδικού –Βρεφονηπιακού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, στον Άγιο Γεώργιο, εν όψει και της νέας απόφασης για το άνοιγμα Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών.

Ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Γιώργος Φανουργιάκης, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο διοικητικό σώμα του Συμβουλίου  που αποτελείται από τους: Κασαπάκη Καλλιόπη (Αντιπρόεδρος) , Χατζάκη Δέσποινα (Γραμματέας) , Δαλαβέρου Ειρήνη και Μπελιβάνη Μαρία (Μέλη).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το ΔΣ συζήτησε για τις ανάγκες του Παιδικού τόσο σε κτηριακό όσο και σε επίπεδο δυνατοτήτων και λειτουργίας της Δομής ,και τέθηκαν οι πρώτες βάσεις για τη συνέχιση του έργου ,ενώ αναπτύχθηκε και το ζήτημα της μεταφοράς των νηπίων από και προς τις οικίες τους.  Φυσικά, μείζον θέμα αποτέλεσε και η επάνοδος του Παιδικού σε λειτουργία ,μετά από την άρση των μέτρων, τη Δευτέρα ,1 Ιουνίου, και επί τάπητος τέθηκε η νέα μορφή λειτουργίας, οι κανόνες προστασίας, αλλά και η καθημερινή και συστηματική απολύμανση.

Στη συνάντηση προσκεκλημένος ήταν και ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης . Ο Γιάννης Στεφανάκης ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και διαβεβαίωσε πως, για όποια ανάγκη προκύψει, ο Δήμος θα είναι στο πλάι τους και θα έχουν την αμέριστη στήριξη, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο κα παροχών.

swell adv 2021

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν τόσο η Νηπιαγωγός του Παιδικού, κα. Κασσάκη Μαρία, όσο και ο Λογιστής – Συνεργάτης του ΝΠΔΔ, κος. Χρονάκης Μανώλης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Πρόεδρος ,Γιώργος Φανουργιάκης, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την επιλογή και  εμπιστοσύνη να τον προτείνει για Πρόεδρο του ΝΠΔΔ , και υπογράμμισε πως, μαζί με το νέο Συμβούλιο θα ανταποκριθούν στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί και όλοι μαζί θα παλέψουν για την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού. Τέλος, ευχαρίστησε την προηγούμενη Πρόεδρο, κα. Φαρσάρη-Ορφανού Ευαγγελία, για το έργο της στον Παιδικό-Βρεφονηπιακό Σταθμό.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button