ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Υπογράφηκε η αποκατάσταση της στέγης στο σχολικό συγκρότημα ΤζερμιάδωνΤην πορεία των αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, συζήτησαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση υπογράφηκε η ανάθεση του έργου αποκατάστασης της στέγης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Τζερμιάδων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Τζιράκης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Γιώργος Στρατάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Πλευράκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button