Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Υπογράφηκε η αποκατάσταση της στέγης στο σχολικό συγκρότημα Τζερμιάδων

Οροπέδιο Λασιθίου: Υπογράφηκε η αποκατάσταση της στέγης στο σχολικό συγκρότημα Τζερμιάδων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την πορεία των αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, συζήτησαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση υπογράφηκε η ανάθεση του έργου αποκατάστασης της στέγης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Τζερμιάδων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης.

mechanical adv 2021

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Τζιράκης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Γιώργος Στρατάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Πλευράκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble