ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον παιδικό σταθμόΟ Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει ότι, οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων στον Παιδικό – Βρεφονηπιακό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου αρχίζουν!

Από την Τετάρτη, 20 Μαΐου, έως την Τρίτη, 9 Ιουνίου, γονείς και κηδεμόνες νηπίων μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον χώρο του Παιδικού- Βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Γεώργιο ,και τη Νηπιαγωγό, κα. Κασσάκη Μαρία.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο πλαίσιο, ωστόσο, της αναγκαιότητας λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η υποβολή των αιτήσεων δύναται να γίνει μεν με αυτοπρόσωπη παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα , αλλά κατόπιν συνεννόησης με τη Νηπιαγωγό για ραντεβού ,για αποφυγή συνωστισμού, κατά τις εξής ημέρες-ώρες : Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 09.00 -12.30 και Τρίτη –Πέμπτη 09.00 -14.00. Μάλιστα, οι γονείς – κηδεμόνες που αναλαμβάνουν να υποβάλουν την αίτηση, προσέρχονται χωρίς τη συνοδεία των νηπίων και φορώντας  υποχρεωτικά μάσκα( ή οιοδήποτε κάλυμμα) αλλά και γάντια.

Για τηλέφωνα επικοινωνίας και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής- επανεγγραφής των παιδιών, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Παιδικού Σταθμού (https://lasithi.gov.gr/dimotikos-paidikos-vrefonipiakos-stathmos/ ), όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες και επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ του 2017.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button