Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον παιδικό σταθμό

Οροπέδιο Λασιθίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον παιδικό σταθμό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει ότι, οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων στον Παιδικό – Βρεφονηπιακό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου αρχίζουν!

Από την Τετάρτη, 20 Μαΐου, έως την Τρίτη, 9 Ιουνίου, γονείς και κηδεμόνες νηπίων μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον χώρο του Παιδικού- Βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Γεώργιο ,και τη Νηπιαγωγό, κα. Κασσάκη Μαρία.

mechanical adv 2021

Στο πλαίσιο, ωστόσο, της αναγκαιότητας λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η υποβολή των αιτήσεων δύναται να γίνει μεν με αυτοπρόσωπη παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα , αλλά κατόπιν συνεννόησης με τη Νηπιαγωγό για ραντεβού ,για αποφυγή συνωστισμού, κατά τις εξής ημέρες-ώρες : Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 09.00 -12.30 και Τρίτη –Πέμπτη 09.00 -14.00. Μάλιστα, οι γονείς – κηδεμόνες που αναλαμβάνουν να υποβάλουν την αίτηση, προσέρχονται χωρίς τη συνοδεία των νηπίων και φορώντας  υποχρεωτικά μάσκα( ή οιοδήποτε κάλυμμα) αλλά και γάντια.

apostolakis adv 2

Για τηλέφωνα επικοινωνίας και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής- επανεγγραφής των παιδιών, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Παιδικού Σταθμού (https://lasithi.gov.gr/dimotikos-paidikos-vrefonipiakos-stathmos/ ), όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες και επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ του 2017.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble