ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Το μήνυμα του αντιδημάρχου για την λήξη των ΠανελλαδικώνH αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων , ίσως των πιο δύσκολων Πανελλαδικών της τελευταίας δεκαετίας , για τα ΓΕ.Λ. λίγες μέρες πριν και για τα ΕΠΑ.Λ. σήμερα, 28/6/21 , έπεσε. Ευχόμαστε από καρδιάς επιτυχία και δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Εξεταστήκατε σε μια άκρως πρωτόγνωρη σχολική χρονιά, με τις δυνάμεις σας να δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα καταφέρατε όμως και σταθήκατε με ψηλά το κεφάλι απέναντι σε αυτή τη δοκιμασία. Δώσατε τη ‘’μάχη ‘’ σας και είμαι σίγουρος πως δώσατε την καλύτερη πτυχή του εαυτού σας, και περιμένετε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Να ξέρετε πως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θα έρθει στα χέρια σας σε λίγες ημέρες, ή, για να ακριβολογούμε, στις οθόνες των κινητών σας καθώς φέτος θα ενημερωθείτε για τη βαθμολογία με γραπτό sms, είτε ανταποκρίνεται στις προσδοκίες είτε όχι, η μάχη κερδήθηκε , η μάχη είναι υπέρ σας!

swell adv 2021

Καλή ξεκούραση , καλό καλοκαίρι και καλή πορεία στο νέο κεφάλαιο που θα επιλέξει ο καθένας και η καθεμία από εσάς να ξεδιπλώσει στον απρόβλεπτο μα φωτεινό δρόμο της ζωής.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button